lauantai 14. heinäkuuta 2012

Tuisku tuli taloon


Tuisku: Tässä lekottelen vielä kasvattajillani veljeni Morriksen ja siskoni Millan kanssa.


Tiedättekö mitä tapahtuu, kun kaksi poikaa vetää yhdessä luuta yhtä tyttöä vastaan? Joo, aivan.


Ensiaskeleet kotona. Kyllä jännitti kovasti. Matka meni ihan kivasti. Puolet matkasta huusin täyttä vinkua ja toisen puolikkaan nukuin. Olisin halunnut iskän syliin, kun olin tottunut köllimään kasvattajaiskäni kainalossa, mutta nyt oli pakko tyytyä äipän kainaloon.


Ensi kohtaaminen JÄTTILÄISEN kanssa. Kasvattajalla on kissoja, chihuja ja meitä kaniinimäykkyjä. Myrsky näyttää kyllä ihan dobermannilta.



Iskän sylissä on turvallista tutkailla maailmaa.



Kunhan oltiin tutustuttu toisiimme, niin mahduimme syömään samalle kupille tai oikeesti tuo on minun ruokaani, jota Myrsky tuli ahmimaan syötyään oman muonansa. Palloakin me pelattiin. Ensin kyllä säikähdin sitä vinkuvonkuääntä.



Ennen nukkumaanmenoa me pojat painittiin. Meillä oli niin hurja meno, että iskää ja äippää hirvitti. Kunhan minä tästä kasvan ISOKSI pojaksi, niin pystypainimme oikein kunnolla.

Eka yö meni mukavasti. Vähäsen vinguin, mutta iskä piti kättä kopassani, niin rauhoituin. Myrskykin änkesi itsensä samaan koppaan, mutta nukkumisesta ei tullut mitään, kun heti löimme painiksi.

Myrsky: Tjaah! Outo otus tuo Tuisku. Pieni, mutta sitkeesti se painianutuutti, joten kyllä siitä vielä kehkeytyy molskien mestari. Tervetuloa pikkuveli!

Äippä: Hyvin meni kotimatka ja mäykkyjen tutustuminen. Nopeasti Tuisku voitti arkuutensa ja pelkonsa ja tutkii jo paikkoja ulkona ja sisällä.  Ihana vesseli, kuten Myrskykin.
(En saanut kuvia asettumaan rinnakkain, joten tästä postauksesta tuli toooooooodella pitkä. Onko niksejä kuvien asetteluun?) 

31 kommenttia:

  1. Hienosti tuo teidän yhteiselo on lähtenyt sujumaan! Onnea perheenlisäyksen johdosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taas sä olit eka! Kiitos ja hyvin meillä menee, ihan yli odotusten.

      Poista
  2. Onnittelut, vaikka katteeksi käypikin! Hieno pikkubroidi sinulla. Ja kuulepa, Myrsky. Nyt minullakin alkaa pikkuvelikuume nousta: elokuun alussa pitäisi syntyä pentue, josta broidi on minulle varattu. Pentueen vanhemmat ovat tsekkejä, puhuvatkohan pennut ollenkaan suomikoiraa? Vaikka Suomessa ne syntyvät. Nyt vaan sitten kaikki varpaat pystyasentoon, että kaikki onnistuisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kuomaseni! Ja mä piän pystyssä myös häntääni, että veljenhankinta onnistuu. Äkkiäkös sä niille suomikoiraa opetetat. Ihan ekaks vaikka: Se oli naapurin Musti. Keh heh.

      Poista
    2. Meillä se on naapurin Osku:)

      Poista
  3. Tuli ihan tippa silmään kun Tuisku on niiiin suloinen ja tuo painikuva kertoo että kaikki alkoi hienosti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se söpö, joo. Äippä laittaa meistä kummastakin samanikäsiä pentukuvia, kuhan kerkii. Sitä ne äippä ja iskäkin sano, että helppoja ilosia koiria ollaan kumpanenkin.

      Poista
  4. Vihdoinkin! Onnea nyt sitten kovasti koko porukalle, ja Tuiskulle tervetuloa myös virtuaalimaailmaan! Kyllä oot niin mahdottoman söpöläinen mäyriäinen.
    Hih, Myrsky = dobermanni ;DDD
    Hienoa, Myrsky, kun sä heti sopeuduit niin oivasti tuohon isoveljen rooliin ja leikit ja painit nätisti pikkuveikan kaa.
    T: Elli ja sen äippä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aattele nyt, mä näytän dobermannilta. Aivan huippua! Mut toi Tuisku on kyllä snadi. Tosin se oli kaikista isoin niistä pennuista, joten luulis sen siitä patvivan. Sen Olga-äippä oli järkyttävän pieni, kertoi äippä.

      Poista
  5. Onnittelut teille kaikille!
    Suunnattoman suloinen on tuo pikkuveli jota isoveli valvoo. Toivottavasti kaikki sujuu tulevaisuudessakin yhtä mallikkaasti. Upeeta! Mahtavaa!

    VastaaPoista
  6. Mä oon nyt kyl kade. Sulla on ihan ikioma leikkikaveri, vähäks hianoo! Toisaalta toi pikkanen voi olla aika raivostuttavakin, tosta kun hiukan kasvaa ja alkaa koetteleen rajojaan. Saattaa kuule tulla sun ruokakipolleskin! Että pidä sää ny isompana jöötä talossa, Myrsky-doobermanni ;)

    VastaaPoista
  7. Mahtava Myrsky, kyllä olet oitis niiin hieno isoveli pienelle Tuiskulle. Heti leikität, tarkistat että, ruoka on kelvollista ja ethän tietenkään ollut vetämässä mattoa Tuiskun alta.. autoit vaan palloa vierimään, eikö? :-)
    Tuisku, turhaan pillitit puolet matkaa, pääsit tosi kivaan kotiin.
    Onnittelut koko perheelle Töölöstä!
    Äipälle: 11.7. "Tuiskua odotellessa" -postauksessa kuvat olivat hienosti vierekkäin. Onkohan asetuksissa jokin muuttunut?

    VastaaPoista
  8. Suloinen olet Tuisku ja sitten niin mäykky kuin olla voi. Ihan tuli elävästi mieleen oma mäykkypoikani, joka nukkui pois yli viisi vuotta sitten. Nyt meillä onkin sitten ollut saman verran parson-tyttö Essi.
    Sydämeni sykkii silti vieläkin mäykyille. Ihaillen seuraan.
    Kiva nimi sinulla, sopii hyvin tuon Myrskyn kanssa. Terkkuja Essiltä kummallekin

    VastaaPoista
  9. Onnea kaikille! Onpas upeeta ja mahtavaa ja kaikinpuolin kivaa :) Hienosti näyttääpi Tuisku asettautuneen ja Myrsky on hyvin ottanut pikkuveikan vastaan.

    Ps muuten meidän Gebsulla on yksi lempinimi Tuisku ja jostain syystä siihen usein tulee loppuliite -terminaattori!

    VastaaPoista
  10. Voi sua Tuisku-pullero, sinussa on kyllä paljon suloisuutta pienessä paketissa :)
    Ihan oikea asenne muuten, jokaisen mäykkypojan kuuluu hyppiä edes yhden dobermannin rintakehän päällä, niin teki Arttukin vain hiukan sua vanhempana. Kuvia löytyy vuodelta 2009 blogistamme.
    Tervetuloo Tuisku... tsemppiä Myrsky ;)

    VastaaPoista
  11. Uusi sivu kääntyi niin Myrskyn, Tuiskun kuin äipän ja iskän elämässä. Mikään ei enää tule olemaan niin kuin edellisellä sivulla, tästä alkaa aivan uusi upea aika! Onnea uudesta perheenjäsenestä, piskuisesta Tuiskusta ♥

    VastaaPoista
  12. Onnea! Nyt teillä on iloa kaksin verroin enemmän ja Myrskyllä aina leikkikaveri.:D

    VastaaPoista
  13. Onnea onnea Tuiskun vihdoin tultua kotiin! Kylla siella nyt onkin melkoinen meno ja meininki, kun Myrskyaa ja Tuiskuttaa samaan aikaan! Ihana katsoa poikien yhteisia leikkeja, hienosti otit kylla Myrsky pikkuveljen vastaan ja leikkeihin heti mukaan!

    VastaaPoista
  14. Voi Tuisku, sinä ihana kaniinitiikerivauva!<3
    Nyt sai Myrsky kovan kilpailijan, jos söpöydestä puhutaan.
    Muisku molemmille Mirkulta!

    VastaaPoista
  15. Paljon onnea koko poppoolle! :) Suloinen Tuisku <3 Painimeininki näyttää kovin tutulta, noin se meilläkin alkoi :) Nyt on sitten aina kaveri jonka kanssa leikkiä, mikäs sen mahtavampaa! :)

    VastaaPoista
  16. Ai niin, kun kuvat laittaa postaukseen vierekkäin, kooksi keskikoko ja keskitetysti, asettelun pitäis onnistua vierekkäin.

    VastaaPoista
  17. Pipukka:
    Moi, Myrsky ja Tuisku. Voi vietävä, kuin ihania Te molemmat ootte. Lähteekö pikkuveli Tuiskusta vielä muuta kuin kimakoita ääniä, vai osaako se jo murahdella tai haukkua?
    Myrsky, nyt sun ei tartte enää haukotella tylsyyttä jos ei ihmiset jaksa leikkiä sun kaa, tämä vieteri-ukkeli ainakin jaksaa. Poikapainii…. no meikätyttö ainakin katselee mielellään.
    Tuiskun ilme viimeisessä kuvassa on aivan samanlainen, kuin sinulla on aikaisemmissa kuvissa ollut. Ja mitkä ihanat korvat, mä olen niiiiin rakastunut Teidän korviin, ku mul ei oo ku tämmöset pienet vaan.

    VastaaPoista
  18. Rakkaat blogikaverimme!

    Kiitokset kaikille tervetulotoivotuksista ja kannustuskista. Toivotaan, että kaikki halukkaat saavat suloisia pikkuveljiä/-siskoja.

    Kirjottamisiin
    Myrsky ja Tuisku

    VastaaPoista
  19. Ihanaa että Tuisku on vihdoin päässyt uuteen kotiin! Onneksi olkoon ja iloista yhteiseloa. Kyllä olis kiva tavata toivoo Pomputin porukka: Goyana's kennel! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pojat: Juu, tääl me ollaan ja hyvin menee. Mistä toi teijän kennelin nimi juontaa?

      Poista
  20. ihana Tuisku <3 Onnea uudesta poikasesta, kivaa että Myrsky otit noin hienosti pikkuveljen vastaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuisku: Kiitti toivotuksista ja hyvin mulla täällä tosiaan menee. Myrsky leikkii mun kanssa niin paljon kun haluun ja jaksan. Se on ihan paras isoveli.

      Poista
  21. Ihania ootte molemmat:)
    Myrskylle onnea pikkuveljestä ja Tuiskulle onnea uuteen kotiin! Hyvin näyttää leikit sujuvan;)
    Tuisku on topakka poika, kun painoakin noin paljon, Tiitu oli semmonen kiloinen rääpäle kun haettiin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me pojat kiitetään! Onkohan äippä punninnu Tuiskun oikein? Ettei taas ole pannu omia kertymiä mukaan...

      Poista

Kiitti kommentista, kamu!