tiistai 3. heinäkuuta 2012

Pippi-Lotta

Olen onnellinen koira, sillä minulla on sekä blogikamuja, joiden kanssa voidaan kirjotella, että kavereita, joiden kanssa voin leikkiä ja juosta pihalla. Nyt kerron teille yhdestä blogikaveristani, Pippi-Lotasta alias Pipukka, jolla on vähän samanlainen tausta kuin oli Pyry-papalla *klik*.

Pippi-Lotta kirjoittaa:

Taustaa minusta.
Olen syntynyt 15.4.2005Virossa. (Syntymäaika on arvioitu). Minut on haettu Suomen lappiin heinäkuussa 2008 Loomade Hoiupaikista. Minut löydettiin Pelastetaan koirat ry:n sivuilta jossa oli seuraavanlainen kuvaus minusta.

PIPPI-LOTTA SYNTYNYT KUNINGATTAREKSI

Mikäli tunnet omaksesi pienet persoonalliset nartut, joiden osaksi on ollut syntyä kannattelemaan koko maapalloa piskuisella tassullaan, niin tässä voisi olla sinulle juuri sopiva koira.

Pippi-Lotta on selkeästi alfanarttu, joka suhtautuu toiseen samasta kodista tulleeseen narttuunkin välillä kylmäkiskoisesti, sillä tämä kuningatar ei ole valmis antamaan puolia valtakunnastaan kenellekään, paitsi omalle ihmiselleen. Myöskään muut nelijalkaiset eivät kuulu sen armolliselle suosikkilistalle.

Pippi-Lotta leimautuu nopeasti ihmiseen ja on valmis antamaan 110%:en palvontansa omalle ihmiselleen ja haluaisi myös vastaanottaa saman verran takaisin. Pippi-Lotta on menevä, esim. autoilu on mukavaa, mutta sielläkin tämä menevyys on selkeästi havaittavissa, koska Pippi-Lotan pitää tsekkailla vaihtuvia maisemia joka ikkunasta, huomioida omaa ihmistään, testata etu- ja takapenkkiä; kiirettä siis pitää. Ja mikäli autoon yrittää tunkea jotain ylimääräisiä ihmisiä, niin Pippi-Lotta hoitaa myös portsarin virkaa toimeliaana, ehkä hieman liikaakin? Mutta oma ihminen, on Pippi-Lotan rakkauden kohde, silitykset, pusut, sylissä olo ja kaikki muukin hellyys/läheisyys on enemmänkin kuin sallittua. Pippi-Lotta haluaisi kipeästi olla jonkun rakkauden kohde, sellaisen, jolta löytyy ymmärrystä ehkä hieman ilkeillekin pikkunartuille, joilta löytyy tahtoa ja uskallusta.

Ja kuningattarethan eivät tietenkään syö ihan mitä tahansa, tällä hetkellä hänen ylhäisyytensä pudottaa alas kurkustaan vain lihaa, makkaraa ja pizzaa eli ruokinnan suhteen omistajalta vaaditaan mielikuvitusta ettei Pippi-Lotta näännytä itseään nälkään? Pippi-Lottaa ei voi antaa kerrostaloon, sillä kuningattarella on paljon asiaa valtakunnalleen.

Neito osaa kulkea hihnassa, mutta toteaa taluttajansa vauhdin usein aivan liian verkkaiseksi. Se on kuitenkin hyvin hallittavissa pienen kokonsa ansiosta. Pippi-Lotta on säkäkorkeudeltaan noin 35 senttiä ja rakenteeltaan pitkänmallinen. Sen sukupuusta saattaa löytyä siniveristen mäyräkoirien aatelia.

 

 

Pippi-Lotan jutun ja kuvat lähetti neitokaisen äippä. Eikös olekin ihana sulotar tämä Pipukka? Olisiko kaunottaren sukupuussa sekä tipsua että mäykkyläistä? Arvauksia! Olipa niin tai näin, niin mahdottoman söpö koiraneiti on kyseessä.

Välillä on hyvä pötkötellä sisällä. Huomaatko leluni? Ketsu Repolainen ja sparypullon korkki. Tuo korkki on yhtä mukava kuin pesupallo. Molemmat sinkoilevat arvaamattomasti.


21 kommenttia:

  1. Tuisku-mäykkyä odotetaan jo kovasti täälläkin toivottelee Pomputin porukka! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, meillä taitaa kaikilla olla Tuisku-villitys päällänsä :)

      Poista
  2. Sijaismamma veikkaa että Pipukasta löytyy myös ripaus australian terrieriä. (Ei toimi tuo linkki mistä pääsee Pyry-papasta lukemaan)
    Kannattaa teidän kaikkien kerätä voimia ennen Tuiskun tuloa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö toimi? Meillä toimii. Siis kun napsautat sitä Pyry-papalla -sanaa?
      http://pyryn-pihapiiri.vuodatus.net/blog/2679284/matkani-virosta-suomeen/

      Austraalian terrieri, kuulostaapa eksoottiselta. Suloinen koktaili tuo Pipukka-tyttönen. Kerättään voimia, paitti että just löin painia Laku-pojan kanssa, niin täytyy nukkua, että voimat kerääntyy. Lepposia lepohetkiä teijänkin pihapiiriinne!

      Poista
    2. Kyllä se toimi sittenkin. Täytyy muistaa että sijaismamma on blodi. Se klikkasi väärästä kohtaa:D :D

      Poista
  3. Suloinen Pippi-Lotta :) Varmasti on ainakin mäykkyä ja tipsua, näyttää ainakin kummankin mixiltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pippi-Lotta on tosiaan hiano mixi. Mut niin oli Pyry-pappakin.

      Poista
  4. Ompas viehättävän näköinen tuo kuningatar-koira! Vähän ihmettin korkin ihanuutta, mutta arvaamaton sinkoilu on kyllä lelulle eduksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuningatar-koira, ooh! Kaikki lelut, jotka kimmahtelevat odottamattomasti ja päästelevät vielä ääniä, ovat parhautta. Fakta!

      Poista
  5. Kylläpä olikin hieno kuvaus Pippi-Lotasta, mutta erityisesti ilahdutti tuo lihavoitu kohta että sukupuusta saattaa löytyä siniveristen mäyräkoirien aatelia. Kyllä, söpö on koiraneiti Pippi-Lotta, ei ihme että olet ihastunut, sinä hurmaahva hurmuri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pipukka on yhtä hurmaava kuin sinäkin! Ootte ihan mun suosikkityttöjäni.

      Pipukalla kun ei ole omaa blogia, oon kyllä kannustannu perustaan, niin halusin hänestä jutun, kun se kuitenkin äippänsä kanssa meijän blokeja lukee.

      Poista
  6. Kaunis tyttö tuo Pippi-Lotta, minäkin leikkisin mielelläni tuollaisen hauskannäköisen tyttökaverin kanssa. Mulla on hirveän vähän omankokoisia kavereita ja isommat meinaavat välillä talloa mut jalkoihinsa. Onneksi oon vikkelä, että ehdin alta pois!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, mä oon varmaan maailman onnekkain mäyrispoika, kun mulla on vaan kauniita tyttökavereita, niiku sääkin. Pus. Olispa tosiaan mukavaa, kun lähitienoolta löytyis sopivan kokonen kamu sulle. Mä uskon, että sä oot vikkelä, ku oot niin nepparrin kokonenkin, hih.

      Poista
  7. Kyllä osui niin Pyry-papan kuin tämänkin kuningattaren kohdalle koirien loton jättipotti, kun löysivät niin hyvät kodit kumpikin. Meillä on myös rescue-koirakaveri Martta, joka tuli Suomeen Espanjasta. Saapuessaan se oli pelokas resupekka, jolla ei ollut lihaksia laisinkaan. Nykyään se on onnellinen reipas tyttö, joka on saanut siskon ja parhaan kaverin uuden perheensa corgista. Onnelliset loput lämmittää tämän tädin sydäntä! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on, molemmat koiruliinit saivat kivat kodit ja tuottavat monille ihmisille paljon iloa. Ihana kertomus Martasta. Lämmitti meidänkin sydämiä, juu.

      Poista
  8. Pipukka:
    Kiitos Myrskylle ja äipälle, että mahdollistitte mun esittelyn ja hau hau -tervehdys kaikille muille blogissa kävijöille. Äippä tais keksiä mulle jo uusia lempinimiä, Teidän kommenttien perusteella.
    Taidamme kaikki todella odottaa Tuiskun saapumista, mitä kaikkea se ilopilleri kepp… keksii. Virikkeitä siltä ei ainakaan tule puuttumaan, kun on Mahtava isoveli, akiliitorata, puutarha, ”naapurin Musti” ja muut uudet koirakaverit. Veikkaan että Tuisku nappaa Myrskyltä ensimmäiseks ton spraypullon korkin itelleen, kih hih.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kato, ku on tosi kivaa nähä kenen kanssa kirjottelee. Eiks vaan. Kirjottele vaan kuulumisias jatkossakin tänne meijän blogiin, Kuningatar.

      Meinaakko, että Tuisku on niinku Inkku, että mikkä on mun on mun ja mikkä on sun, niin nekin on mun, kih hih.

      Poista
  9. Siinä sä pötköttelet vielä vähän aikaa rauhassa... ensi viikolla alat jo kysellä, missä ja koska täällä vois nukkua päikkärit ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mut onneks Tuisku vetää tosi piiitkiä päikkäreitä itte, niin sillon voin latasta akkuja. Voihan meillä olla melko kiinnostavia ne alkupäivät ja YÖT ;)

      Poista
    2. Heh-hee, niin sä luulet ;) Tuisku nukkuu, kun sitä nukuttaa. Sä nukut, kun Tuisku antaa siihen mahdollisuuden. Joten vedä tirsoja seuraavan puolen vuoden edestä.
      Terkuin, Aatu, kohtalotoveri
      (paitti että sulla on suurempi kohtalo, Basse ei ollu enää täysin pentu, vaikka onkin täysi pentu :)

      Poista

Kiitti kommentista, kamu!